Accenture TQ Exam Automation Answers pdf (2022)

Accenture TQ Automation is a service offered by Accenture, a global professional services company, that helps organizations automate their business processes using technology. Accenture TQ Automation offers a range of services, including automation strategy development, automation assessment, automation design and implementation, and automation support and maintenance. These services can help organizations improve efficiency, reduce costs, and increase agility by automating manual, repetitive tasks and processes. Accenture TQ Automation uses a range of technologies, including Robotic Process Automation (RPA), Artificial Intelligence (AI), and Machine Learning (ML), to automate business processes.

Here you will get verified answers to all Accenture TQ mcq Automation Multiple Choice Questions with answer key . You will get Accenture TQ Automation Answers pdf Dump 2022 here.

Accenture TQ Automation Answers pdf

1. How does Robotic Process Automation (RPA) differ from Intelligent Automation
(IA)?
A RPA is more expensive to implement than IA.
B RPA can be implemented more quickly than IA
C RPA is not compatible with existing applications, unlike IA.
D RPA is more complex to design and implement than IA.

Answer: RPA can be implemented more quickly than IA .

2. Advanced automated solutions such as document recognition and sentiment
analysis are made possible by combining automation with which technology?
A Enterprise Platforms
B Cloud
C Artificial Intelligence
D Blockchain

Answer: Artificial Intelligence.

3. How does Accenture’s myWizard assist clients in beginning their automation
journey?

A by automatically writing bot programs to streamline the client’s common business processes
B by training the client’s employees to program complex automated solutions themselves
C by connecting the client with third-party providers who will guide them through the automation process
D by helping the client create, implement, and measure enterprise-wide automation strategies

Answer: By helping the client create, implement, and measure enterprise-wide automation strategies

4. Which process would benefit from the use of Robotic Process Automation (RPA)?
A Gathering patient data to schedule appointments at hospitals
B generating social media content to interact with customers
C editing and proofreading scientific papers to remove errors
D determining timelines for key deliverables for an Agile team

Answer: Gathering patient data to schedule appointments at hospitals.

5. What is an example of an Intelligent Automation solution that makes use of
Artificial Intelligence?
A recognizing and interpreting natural language
B transferring files between folders
C reading data in a pre-defined table
D copying text from a web browser

Answer: recognizing and interpreting natural language

6. A regional bank implemented an automated solution to streamline their operations
for receiving and processing checks/cheques. They would like to further enhance
the solution to recognize signs of potential check fraud and alert their security
teams accordingly.
Which technology could be combined with the current solution to do this?
A Mechanization
B Machine Learning
C Sentiment Analysis
D Robotic Process Automation

Answer: Machine Learning.

7. How does Robotic Process Automation (RPA) differ from Intelligent Automation?
A RPA is more expensive to implement than IA.
B RPA is more complex to design and implement than IA.
C RPA is not compatible with existing applications, unlike IA.
D RPA can be implemented more quickly than IA.

Answer: RPA is not compatible with existing applications, unlike IA.

8. A programmer creates a bot that uses artificial intelligence to scan the text of
customer feedback e-mails. The bot analyzes the wording in the emails to
determine whether they are positive or negative, and then accordingly routes the
e-mails to customer service representatives for follow-up. Which technique is
illustrated here?

A Digital Workers
B Voice Recognition
C Feedback Analysis
D Sentiment Analysis

Answer: Sentiment Analysis

9. What is a Digital Worker?
A an advanced bot capable of managing more complex, multi-faceted situations
B an employee who can independently write code to produce automation solutions
C a quickly-created bot that focuses on a common, repetitive task
D any employee who works with computers or computerized information

Answer : a quickly-created bot that focuses on a common, repetitive task.

10. What is Robotic Process Automation (RPA)?
Answer: A technology that allows software to replicate human actions to excute
business processes.

11. A museum is evaluating historical documents for authenticity, reviewing their
physical condition, and categorizing them by subject before creating a back-up
on the Cloud.
Which part of this process could the museum automate easily, without incurring
high costs or large amounts of time and effort?

A creating a back-up on the Cloud
B defining and assigning categories by subject
C reviewing the physical condition of the documents.
D evaluating documents for authenticity

Answer: Reviewing the physical condition of the documents.

Pages ( 1 of 3 ): 1 23Next »