Tq Sustainability and Technology Answers Accenture

Welcome to the Accenture TQ sustainability Assessment Exam study . In this module, we will test your knowledge on various topics related to technology and business. The Accenture TQ Dump contains a variety of questions, ranging from basic to advanced concepts, that will help us assess your skills and expertise. This exam is designed to evaluate your critical thinking and problem-solving abilities, as well as your ability to apply your knowledge in real-world situations. To ensure that you are fully prepared for this exam, we have included Sustainability Multiple Choice Questions with answers and Sustainability Objective Type Questions with answers in the Accenture TQ Dump. So, get ready to challenge yourself and demonstrate your proficiency in technology, business, and sustainability with the Accenture TQ Assessment Exam!

Q1.In addition to reduced power consumption, what is an advantage of using hyper-scale cloud computing data centers?

A They are powered entirely by renewable sources of energy
B Their initial investment in hardware and infrastructure is low
D They are located on-premise in every individual office
D They make it easier to manage the entire hardware lifecycle

Ans : D They make it easier to manage the entire hardware lifecycle.


Q2.The managers of a large urban metro system are concerned that the
current operations are leading to an inefficient consumption of energy a
looking for ways to improve its sustainability.
What is a solution that could be adopted to make the metro system more
sustainable?

A Install a year-round cooling system to reduce fluctuations in temperature controls.
B Install a mainframe computer on each tram to gather data on its energy consumption.
C Use machine learning to optimize the frequency of tram routes based on passenger load

Ans : A Install a year-round cooling system to reduce fluctuations in temperature controls.


Q3.How do technologies such as virtual machines and containers help improve
operational efficiency?

A by spreading energy consumption across multiple locations
B by allowing multiple applications to run on a single server
C by reducing the consumer demand for cloud computing services

Ans: B. by allowing multiple applications to run on a single server.


Q4.What is important about non-fungible tokenr (NFTs) as they relate to sustainability?

A They can improve a company’s sustainability efforts by consolidating data storage
B They can reduce a company’s energy consumption by using blockchain technology.

Ans: B. They can reduce a company’s energy consumption by using blockchain technology.


Q5.What is the objective of Accenture s e-stewards program?

A to responsibly dispose of used electronic hardware
B to reduce energy consumption at Accenture client sites
C to convert waste products into renewable resources

Ans: A. to responsibly dispose of used electronic hardware.


Q6.A country conducted a thorough evaluation of its environmental impacts found that it is consuming resources at a 30 planet rate.
What does this mean?

A The country has three times as many resources as it needs to be sustainable
B The country’s temperature will increase by 3.0 degrees Celsius at the current rate of consumer
C The country will need to reduce its resource consumption by two thirds to be sustainable

Ans: C. The country will need to reduce its resource consumption by two thirds to be sustainable.


7.The managers of a large urban metro system are concerned that the systems current operations are leading to an inefficient consumption of energy and are looking for ways to improve its sustainability.
What is a solution that could be adopted to make the metro system more sustainable?

A Provide passengers with electronic devices that track when
they board and exit the trains.
B Install a mainframe computer on each train to gather data on
its energy consumption.
C Install a year-round cooling system to reduce fluctuations in
temperature controls.
D Use machine learning to optimize the frequency of train routes based on passenger load.

Ans: D. Use machine learning to optimize the frequency of train routes based on passenger load.


Q8.Over the next few years, governments and other organizations are expected to implement more environmental and sustainability regulations for businesses.
How will this affect the way businesses gather and use data?

A Sustainability will require businesses to make employees’
personal data publicly available.
B Governments will not fine businesses for storing overly large
amounts of data.
C Businesses will return to keeping printed records in order to
avoid costly data centers.
D Gathering the right data will help businesses demonstrate
compliance with regulations.

Ans: D. Gathering the right data will help businesses demonstrate
compliance with regulations.


Q9.What is one of the main sustainability benefits of using large-scale. cloud computing data centers?

A They provide a cost- and energy-effective way to manage
computation resources.
B They provide a streamlined approach to the collection of
massive amounts of data.
C They expand the ways to use smart monitoring for tracking
waste management.

Ans: A. They provide a cost- and energy-effective way to manage
computation resources.


Q10.What is meant by ‘one planet living’?

A adjusting resource usage so as not to use more resources than
are renewable
B reducing expenses in order to efficiently manage human
population growth
C engaging in more global markets to increase customer data
and profitability

Ans: A. adjusting resource usage so as not to use more resources than
are renewable.

Pages ( 1 of 4 ): 1 234Next »